In herinnering: Daisy

Laatste foto van Daisy
Laatste foto Daisy op 14-02-2004

Daisy was een Dobermann teefje die ik met m'n toenmalige partner kreeg toen ze 10 maanden oud was. Ze was toen in korte tijd vaak versleept en was daardoor erg onzeker en bang om weer weggedaan te worden.

Daisy was aardig druk en kon 's avonds moeilijk alleen zijn. Naar wild in het bos en vee in de wei keek ze niet om, loslopen was dan ook geen probleem. Ze was wel angstig voor vreemde honden en dat was nog wel eens lastig. Daisy was verder wel een schat van een hond en ik was er helemaal gek van.

Mijn verdriet was dan ook groot (en is het nog steeds) toen Daisy onverwacht en veel te jong was overleden. Ik had haar laten inenten omdat ik haar mee op vakantie wou nemen. Toen en de dag er na was ze nog kerngezond.

Twee dagen later begon ze te kotsen, er bleek een agressief virus in de buurt te heersen. Toen ze de derde dag weer ziek was (de tweede dag was ze weer wat beter en ben ik nog met haar in het bos geweest waar ze als vanouds met van alles liep te spelen) ben ik weer met haar naar de dierenarts geweest. Maar ondanks medicijnen lag ze de volgende ochtend dood in haar mand. Toen ik om 3 uur 's nachts haar over haar kop aaide reageerde ze daar nog op. Om 6 uur was ze koud, ze zal dus even nadat ik bij haar was komen kijken zijn overleden.

Wat gegevens over Daisy:
Geboren op:26-06-1999
Gekregen op: 12-05-2000 (11 maanden oud)
Gewicht:ongeveer 30 kg
Overleden op:16-03-2004

Daisy op de hondenuitlaatplaats
Daisy op de hondenuitlaatplaats.


Laatst bijgewerkt op 18-07-2004, © IvarVM